Bli medlem Glömt lösenord?

Visa användarguide för plusikassan.se

Allmänna villkor

Du kan läsa om villkoren för att använda plusikassan.se under allmänna villkor.

Guidad rundtur på Plus i kassan

Vill du veta mer om hur du använder Plus i kassan så rekommenderar vi att du går snabbkursen eller tar en guidad rundtur och lär dig mer om Plus i kassan.

Vanliga frågor

Hur fungerar plusikassan.se?

Du kan se en snabbgenomgång av hur plusikassan.se fungerar i användarguiden som finns på alla sidor på plusikassan.se. Klicka på önskad box för att läsa mer om varje steg. Du kan även använda snabbkursen eller den guidade rundturen för att få en överblick av vad man kan köra på plusikassan.

Hur får jag ersättning för det jag köper?

För att du ska få ersättning för det du köper MÅSTE du vara inloggad på plusikassan.se och vara det när du använder länken på plusikassan.se till den butik där du ska genomföra köpet.

Hur hittar jag rätt länk?

Det finns flera sätt att hitta den länk du söker efter. Du kan använda sökfunktionen som ligger längst upp till höger på alla sidor. Där kan du söka på företagets namn eller på en specifik vara, exempelvis "dator". Du kan också använda kategorierna som finns på förstasidan eller gå in på några av de andra huvudrubrikerna i navigeringen, "Företag A-Ö", "10 i topp" med flera.

Hur hittar jag rätt vara?

Du kan inte söka efter en specifik vara på plusikassan. Du kan endast söka efter företag eller typiska produkter som "bok" eller "dator".

Hur aktiverar jag mitt medlemskap på plusikassan?

När du registrerade dig skickade ett mail ut. I mailet finns en länk, klicka på den eller klistra in den i din webbläsare så aktiverar du ditt konto på plusikassan. Har du tappat bort ditt mail så kan du få en ny aktiveringslänk.

När får jag mina pengar?

Dina pengar kommer att betalas ut till ditt angivna bankkonto när du har 200 kr i din skattkista. Utbetalning sker i slutet av varje månad.

Måste jag lämna ut mitt kontonummer?

För att vi ska kunna betala ut de pengar du samlat ihop måste vi veta vart vi ska skicka pengarna. Vi garanterar att ditt kontonummer behandlas med största möjliga sekretess.

Varför syns inte mitt senaste köp i "min skattkista"?

Det kan ta ett par dagar innan köpet registreras hos oss från försäljaren.

Måste jag betala skatt på de ersättningar jag får?

Nej, du behöver inte betala skatt för de ersättningar du får från Plus i kassan.

Vad är Min skattkista?

I "Min skattkista" ser du alla dina genomförda köp/registreringar.

Vad är Mina bevakningar?

Om du har företag som du är speciellt intresserad av kan du lägga till dem i "Mina bevakningar". När något hos de här företagen ändras kommer du att få ett mail om det.

Har du inte fått svar på dina frågor? Skicka ett mail till info@plusikassan.se


© 2007 Plus i kassan www.plusikassan.se, E-post: info@plusikassan.se