Bli medlem Glömt lösenord?

Visa användarguide för plusikassan.se

Datum

Källa

Om artikeln


2009-01-01

Plus i kassan

Nyårspresent på 50 kr
Nu är det 2009 och vi vill fira in det nya året med att ge alla medlemmar en nyårspresent. Du får 50 kr extra nästa gång du får en ersättning från Plus i kassan!

Plus i kassan

2008-12-01

Plus i kassan

Plus i kassans julkalender
Nu finns Plus i kassans julkalender ute! Ända fram till julafton kan du öppna en lucka och ta del av otroligt fina erbjudanden med gratis saker och stora rabatter. Vi har helt nya erbjudanden men vi har också trimmat våra allra populäraste företag. Perfekt så här i juletider :)

Plus i kassan

2008-11-23

Plus i kassan

Gör undersökning om Plus i kassan
Vi på Plus i kassan vill veta vad du tycker om Plus i kassan. Därför har vi nu lagt ut en undersökning där du får säga vad du tycker. Du får 10 kr för att göra undersökningen.

Vi ger även biobiljetter till alla de som ger förslag som vi kan använda på Plus i kassan!

Plus i kassan

2008-06-19

Plus i kassan

Värva dina kontakter på msn
Nu kan du enkelt tipsa alla dina kontakter på msn bara genom att skriva in din E-postadress och ditt lösenord för ditt msn-konto. Sedan får du välja vilka av dina kontakter som du vill tipsa. Enklare kan det inte bli.

Precis som vanligt får du 8 kr för varje medlem som du värvar och är med och deltar i tipstävlingen som avgörs varje månad.

Jag vill poängtera att vi aldrig sparar dina uppgifter som du skriver in för ditt msn-konto och att vi bara använder dem för att tipsa dina kontakter när du väljer att göra det. Hoppas du får glädje av den nya funktionen!

Plus i kassan

2008-02-29

Plus i kassan

Få alla nyheter som nyhetsbrev
Från och med idag kommer du att få information om nya företag och erbjudanden via nyhetsbrev för att du lättare ska kunna hålla koll på allt som händer på Plus i kassan. Nyhetsbreven är uppdelade i olika ämnen så att du enbart får nyhetsbrev om sådant som du är intresserad av.

Plus i kassan

2008-02-18

Plus i kassan

Erbjudanden lanseras
Nu lanserar vi erbjudanden på Plus i kassan. Det kan vara erbjudanden om prenumerationer på tidningar, böcker med mera. Med ersättningar på mellan 15 och 20 kr i snitt så blir erbjudandena i princip gratis! Du hittar aktuella erbjudanden på http://www.plusikassan.se/erbjudanden.php

Plus i kassan

2008-02-12

Plus i kassan

Tjäna pengar på din hemsida
Nu kan du tjäna pengar på din hemsida genom att värva medlemmar till Plus i kassan. Du får 8 kr för varje värvad medlem. Banners finns att hämta på http://www.plusikassan.se/tipsa.php (kräver att du är inloggad). Det är bara att kopiera in koden där du vill ha bannern på din hemsida, så enkelt det kan bli. Ersättningarna kommer direkt till din skattkista när den värvade medlemmen registrerar sig som vanligt.

Plus i kassan

2008-01-30

Plus i kassan

Ny tävling, värva flest medlemmar
Tipstävvlingen igång, den medlem som värvar flest medlemmar under 1 månad får 25 % av vad dens värvade medlemmar drar in kommande månad!

Plus i kassan

2007-12-18

Plus i kassan

Ny design på Plus i kassan
Vi har nu snyggat upp designen så att den är mer tilltalande och lättare att använda. Förutom ändringar av färg och byte av logga och andra synliga förändringar har vi framförallt förbättrat startsidan. När du är inloggad ska startsidan fungera som din centrala sida där du kan hitta information om hur du tjänar pengar enklast, där dina bevakningar visas och där vi presenterar nya företag och nyheter på Plus i kassan.

Vi har dessutom skapat en användarguide där du kan lära dig mer om Plus i kassan. Guiden kommer att utökas efter hand. Vi hoppas att du ska gilla den nya designen och att vi ska få ett bra 2008 tillsammans.

Plus i kassan

2007-12-16

Metro

Metro tipsar om Plus i kassan
Metro skriver om hur du kan spara pengar inför jul och tipsar om Plus i kassan där man får rabatt på det man köper via Internet.

Metro

2007-11-21

Inova

Inova skriver om Plus i kassan
Inova skriver om företaget bakom Plus i kassan, varför det startades och hur det fungerar.

Inova

2007-11-21

Klick

Nyhetsbrevet Klick skriver om Plus i kassan
Klick skriver om Plus i kassan och de rabatter man kan få. De skriver även om att man kan tjäna pengar utan att göra köp m.m.

Klick

© 2007 Plus i kassan www.plusikassan.se, E-post: info@plusikassan.se